.
20170607 162557 620×300

UITBREIDING MEDISCH CENTRUM MET ZORGPOLI: Zorg dichtbij huis

Het is een jaar van uitbreiding van het aanbod van medische zorg dichtbij huis. Naast het huidige pand van Medisch Centrum De La Rey wordt hard gewerkt aan de bouw van De Zorgpoli Haaglanden. Een jaar waar niet alleen gewerkt wordt aan het verbeteren van de dienstverlening maar ook aan het verruimen van het huidige aanbod aan zorg. Om het u gemakkelijk te maken door zoveel mogelijk onder één dak aan te bieden en de wachttijden zo kort mogelijk te houden. Kortom: de belangen van u staan centraal!!! Wij verwachten de opening van de Zorgpoli eind 2017, dus over enkele maanden.

De uitbreiding zal bestaan uit meer huisartsen, medische specialisten, fysiotherapie, thuiszorg, prikpunt voor huisartsenlaboratorium, kraamzorg, diëtetiek, enz. Bij medisch specialismen zal het gaan om o.a. psychiatrie, hart- en vaatziekten en dermatologie.

Belangrijk is dat de Zorgpoli net als het Medisch Centrum De La Rey afgestemd wordt op de wijk en haar bewoners. Hiermee zal rekening worden gehouden door ook in verschillende talen te communiceren. Een multiculturele wijk verdient een meertalige Zorgcentrum!! Daar kunt u op rekenen.

Ondanks dat de gezondheidszorg onder druk staat is het streven om u blijvend optimale zorg te bieden. Het werken binnen een zorgpoli zorgt voor betere samenwerking en daardoor betere afstemming. Dit biedt voordelen voor de patiënten, naast kwalitatief hoogstaand en makkelijk bereikbare zorg. Ook zal er samengewerkt worden met omliggende huisartsen en ziekenhuizen in de regio.

Indien u als zorgverlener belangstelling hebt om bij ons aan te sluiten, verzoek ik u contact op te nemen met apotheker H.L. Liem van Apotheek Jager Bruining.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

8 + twaalf =